Downhill Sälen Bikepark

Visa karta

Sälen Bikepark ligger i Gustavbacken. Cykeln tar du med dig upp i liften. Vi har leder för barn, nybörjare men även för de som söker en större utmaning.

Gratis cykelintro i Sälen Bike Park

Är du sugen på att testa downhill för första gången? Ta chansen, kom och få lite nyttiga tips inför din cykelpremiär i Sälen Bike Park.

Våra instruktörer är hängivna downhill-fantaster och vill gärna dela med sig av sina kunskaper så att alla får en fantastisk upplevelse i Sälen Bike Park. Under introduktionen går vi igenom skyddsutrustning, regler & säkerhet samt cykeln. Naturligtvis får du även "proffstips" som gör din cykelupplevelse fulländad. Du tar med din egen cykel, cykel ingår alltså inte.

Show more
Hotell och pensionat

Sälen/Olarsgården, STF Hotell

Avstånd: 1,2 km
Olarsgården är hotellet med 20 hotellrum och mycke känsla, restaurangen serverar välsmakande mat och i vardagsrum kan du avsluta måltiden. Hotellet har dubbelrum med mycket plats och sedan har vi familjerum som är byggda i etage med 4 sängar. Restaurangen serverar allt från hemmagjord glass & varma våfflor till en härlig middag. Köket arbetar mycket arbetar med säsongensråvaror och likala produkter. . Olarsgården är beläget 100 meter från Sälfjällstorget.