Cykeluthyrning Idre Fjäll

Adress: Idre Fjäll, 79091 Idre Visa karta

Adress: Idre Fjäll, 79091 Idre

Hyr mountainbike på Idre Fjäll!

Här finns Cross Country-cyklar från 20 tum till 29 tum. Idre Fjäll har även heldämpade crosscountry cyklar. Dessa rekommenderas inte bara till den som vill cykla snabbare eller hoppa mer utan dessa cyklar är även mycket bra för förstagångscyklisten då de ger en känsla av flyt och kontroll. De är bekväma att cykla på då cykeln går jämt och mjukt över ojämnheter. Kort och gott man blir en bättre cyklist med en heldämpad cykel oavsett hur duktig man är från början.

Hjälm ingår i cykelhyran och handskar är även inkluderat för barnen. Du kan förboka din cykel fram till 8 dagar innan ankomst. Efter det är det bokning på plats inne på Intersport som gäller. Förbokning är endast möjligt på heldagshyra och längre.

Ett tips är att inte vänta med att boka din cykel då många vill hyra cykel på Idre Fjäll.

Visa mer

Om denna aktivitet

Vandrarhem

Idre Ski Apartment, Idre Fjäll

Avstånd: 112 meter
Idre Ski-Apartment är nyrenoverade rumslägenheter för upp till 4 personer med ett läge mitt i Idre Fjälls centrum. Modern och bekvämt boende med närhet till restauranger, aktivitetscenter, bad, butiker och nöjen.
Hotell och pensionat

Pernilla Wiberg Hotel

Avstånd: 426 meter
Pernilla Wiberg Hotel är ett av fjällvärldens mysigaste hotell med perfekt läge i sydsluttningen på Idre Fjäll. Hotellet är byggt i nordisk stil med mycket trä och sten och inrett av Pernilla Wiberg själv.
Stugby

Idre Fjäll

Avstånd: 120 meter
På Idre Fjäll kan du välja att bo i stuga/lägenhet, hotell eller camping. På fjällanläggningen ligger också allt boende i ski in/ski out vilket betyder att du kan ta skidorna till och från boendet.