KBK Falun - Marcus Ljunqvist Invitational - cykeltävling

Område: Falun
Arena/Plats: Falu Gruva
Kategori: Sport och friluftsliv
Datum: Lördag 25 aug 2018

KBK Falun - Marcus Ljunqvist Invitational, är ett motionslopp på cykel med start och mål vid KBK Bikes vid Falu Gruva. Loppet går på asfalt och det finns tre valbara distanser, 45 km, 85 km eller 160 km. Vi arrangerar även ett barnlopp med korvgrillning och priser. Efter målgång bjuds du på dryck, buffé/varm mat och efterrätt. Under eftermiddagen kör vi After Bike med livemusik när Mathias "Biffen" Larsson gästar oss.

Loppet arrangeras för andra året i rad efter ett mycket lyckat evenemang 2017. Även om namnet på loppet bär namnet på en av Sveriges genom tiderna bästa cyklister, så välkomnar vi alla som vill komma ut och cykla, själv, med företaget eller med några kompisar. Vi välkomnar alla typer av cyklar, även elcyklar. Hjälm är ett tvång för att få starta. Startkit med chip, nummerlappar m.m. hämtas ut i KBK Bikes lokal. Parkering finns i direkt anslutning till Falu Gruva men även vid Södra Skolan, Slussen och uppe på Ingarvet.
Vi cyklar via Enviken, Svärdsjö, Sundborn, Vika, Torsång och Aspeboda (beroende på vald sträcka) och i depåstoppen finns sportdryck, kaffe, bullar, frukt, godis m.m.
Vi välkomnar er med öppen famn till Falun för en fantastisk dag med motion, god mat och after-bike!

Arrangor: TEAM KBK BIKES CK & KBK BIKES AB i samarbete med värdefulla sponsorer

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
25 Aug
Lördag 25 aug 2018 09:00 - 23:00 Falu Gruva

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 023-6649000
E-post
kbkfalun@kbkbikes.se

Bra att veta

Prisinformation
Pris för barn: 80 kr. 45 km: 550 kr, 85 km: 750 kr, 160 km 850 kr
Webbsida
http://www.kbkfalun.se
Stugby

Nordic Camping Lugnet/Stugor

Avstånd: 2,9 km
Nordic Camping Lugnet består av 10 moderna självhushållsstugor med 2 lägenheter i varje (två handikappvänliga) samt 10 enklare hytter. I närheten finns flera fritidsanläggningar och "Lugnets naturreservat" med milslånga vandringsstigar och skidspår.
Vandrarhem

Falu Fängelse Vandrarhem, SVIF, Falun

Avstånd: 1,6 km
Välkommen till Falu Fängelse Vandrarhem med övernattning i ursprungliga celler. Vi ligger centralt i Falun och med närhet till Världsarvet, Falu Koppargruva. Vandrarhemmet har eget Kriminalvårdsmuseum och guidade visningar. Det är gångavstånd till Falun centrum och till Lugnets Idrottsanläggningar, med över 60 idrotter representerade, är det ca 15 minuters gångväg.
Hotell och pensionat

First Hotel Grand

Avstånd: 1,2 km
First Hotel Grand är smidigt beläget i centrala Falun. Hotellets ljusa och luftiga konferenslokaler gör det till en perfekt kuntpunkt för möten och konferenser och vi har mer än 190 rymliga och bekväma rum att erbjuda. I restaurangen severas både barmeny och à la carte. Falun har ett antal vintersportanläggningar i sin närhet och First Hotel Grand erbjuder bland annat fina och förmånliga skid- och golfpaket. Hotellets centrala läge gör att du lätt tar dig till Designstråket Slaggatan i Falun, Dalarnas Museum samt sevärdheter som Carl Larssongården, Falu Gruva och sjön Runn.

Karta


Kundservice

Behöver du hjälp med något eller har några frågor? Kontakta någon av våra destinationers turistbyråer.


Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ